top of page
start crossfit.jpg

start crossfit

najbrži način ulaska u trening

Početak je uvijek najteži. Cilj ovog programa je učiniti ga što lakšim. Uz pomoć trenera nauči sve osnove, upoznaj se s najbitnijim principima treninga i prehrane, i ubrzaj svoj dolazak do forme koja će omogućiti da vodiš zdrav život.

"Start CrossFit" je program u trajanju od mjesec dana, namijenjen početnicima ili onima koji se vraćaju u trening nakon dulje pauze. Uključuje kombinaciju individualnih i grupnih treninga kako bi što prije ušli u kvalitetan trening.


Program se odvija u tempu od tri treninga tjedno. Zašto 3 treninga tjedno? Jer je to idealna količina treninga za početnike. Dva puta je premalo da izazove kvalitetnu adaptaciju tijela, a više od tri puta neće pružiti dovoljno prilike za oporavak tijela.


"Start CrossFit" sadrži pet individualnih treninga, dok su ostalo grupni treninzi. Prva četiri treninga i posljednji trening programa su individualni. Između toga pohađaju se grupni treninzi u željenom programu, gdje će se trening po potrebi dodatno prilagođavati trenutnoj razini spremnosti.

preuzmi odgovornost za svoju budućnost!

- cijena programa -

125 €

bottom of page